ATOPIK HYDRATE KAKSITEHOINEN KUORINTA 50 ML

Hellävarainen ja tehokas kuorinta poistaa ihon pinnan kuollutta solukkoa. Kuorinnan jälkeen iho on kirkas ja tasainen, ja muiden Hydrate-tuotteiden vaikutus moninkertaistuu. Kaksitehoinen kuorinta sisältää mekaanisesti kuorivia jojobarakeita ja kemiallisesti kuorivaa PHA-happoa.

  • Valmistettu Suomessa

  • FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

  • Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu

  • Dermatologisesti testattu

  • 100 % Vegaaninen

  • Gluteeniton

Pakkaus: 50 ml lasipurkki, pahvikotelo

Tuotetta varastossa
28,90 €
Levitetään puhtaalle kuivalle iholle silmänympärysihoa välttäen ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia. Hierotaan kevyesti kostein sormin ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Voidaan käyttää yhdessä kaikkien Atopik-hoitolinjojen kanssa.
Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), Hydrogenated Jojoba Oil, Squalane, Cetearyl Alcohol, Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Cetearyl Glucoside, Gluconolactone, Glycerin, Avena Sativa Kernel Oil (Kaura/Oat), Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Tocopherol (Vitamin E), Olus Oil, Phenethyl Alcohol, Stearic Acid, Xanthan Gum, Parfum (Natural), Sodium Hydroxide
Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:ATOPIK HYDRATE KAKSITEHOINEN KUORINTA 50 ML
Arvostelusi