KarpaLact Strong 60 kaps

Produktkod9530119

Paketstorlek
60 kaps
Marknadsförare
Midsona Finland Oy

check Tillgänglig

Change quantity of the product
Stark tranbärsextrakt-mjölksyrabakteriekapsel. Vegansk.
Ändamål plus minus
Det kliniskt undersökta stark tranbärsextraktet, som finns i KarpaLact Strong innehåller en stark dos av bärets naturliga ingredienser, av vilka de proantocyaniderna (PAC) är de viktigaste och vars aktivitet och förekomst i rätt mängd är kännetecknande för ett högklassigt kosttillskott. Hos kvinnor transporteras mag-tarmkanalens mjölksyrabakterier också till intimområdet. KarpaLacts kliniskt undersökta och noggrant utvalda mjölksyrabakteriestammar kompletterar kroppens egna tarmbakterier. Produkten innehåller dessutom vitamin C som främjar immunförsvaret och riboflavin (vitamin B2) som främjar slemhinnornas välbefinnande. KarpaLact Strong lämpar sig för tillfälligt bruk eller vid behov även för långvarig regelbunden användning. Karpalact Strong rekommenderas speciellt då kroppens egna bakteriestammar tillfälligt har blivit svagare. Produkten är glutenfri, laktosfri och vegansk.
Dosering plus minus
Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapsel. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll plus minus

Den rekommenderade dagliga dosen (1 kaps.) innehåller:

Tranbärsextrakt (30 % PAC) 140 mg

Proantocyanidiner 42 g

Vitamin C 12 mg (15 %*)

Riboflavin 0,21 mg (15 %*)

Mjölksyrabakterier** 5 mrd. Cfu

*av referensvärdet för det dagliga intaget

**Lactobacillus acidophilus La-14® ja Lacticaseibacillus rhamnosus HN001™.

Ingredienser plus minus

Tranbärsextrakt, fyllnadsmedel (maltodextrin, mikrokristallin cellulosa), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), mjölksyrabakterieblandning, L-askorbinsyra, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), riboflavin.

Ingredienser och komposition plus minus
Probiotika: Lactobacillus gasseri Probiotika: Bifidobacterium bifidum Probiotika: Bifidobacterium longum
Lagring plus minus
Rumstemperatur (+15C - +25C)